Manchester Unitedi endine peatreener kordas negatiivset rekordit

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Moyes.
David Moyes. Foto: David Klein/Sportimage/PA Images

Jalgpalli Inglismaa meistrivõistluste 13. mängudevooru avalahingus mängisid 1:1 viiki West Ham United ja Leicester City. 

Käimasoleval hooajal peatreenerit vahetanud West Ham jäi koduväljakul kaotusseisu juba kaheksandal minutil, kui võrku sahistas Marc Albrighton. Avapoolaja viimasel minutil vormistas lõppskoori Cheikhou Kouyate tabamus.

West Ham vallandas pärast ebaõnnestunud hooaja algust Horvaatia treeneri Slaven Bilici ning palkas asendajaks Manchester Unitedi endise lootsi David Moyesi. Šotlane on alustanud uues meeskonnas kaotuse ja viigiga.

Moyesi meeskond pole 2017. aastal Inglismaa kõrgliigas koduväljakul võidutsenud. Aasta esimeses pooles Sunderlandi juhendanud ja nüüd West Hami eesotsas olev šotlane on 11 koduväljakul peetud mänguga saanud neli viiki ja seitse kaotust. Ühtlasi kordas treener negatiivset rekordit – 2005. aastal teenis Mick McCarthy juhendatav meeskond koduväljakul kolm võitu ja kaheksa kaotust.

9. detsembril võib Moyesist saada rekordi ainuomanik, sest koduväljakul minnakse vastamisi Londoni Chelseaga. Sellel kalendriaastal võõrustatakse ka Londoni Arsenali ja Newcastle Unitedit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles