Kes saavad Liverpooli mängijatest enim trahvi?

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadio Mane
Sadio Mane Foto: Miguel Morenatti/AP/Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi reeglid on ranged – mängijatel on oma kindlad kohustused, mille unarusse jätmisele järgneb karistus. Väravavaht Simon Mignolet avaldas, et viimasel ajal on enim pidanud trahvi maksma Sadio Mane ning Trent Alexander-Arnold, vahendab Echo

Õnneks ei riku vutimehed rängalt meeskonnasiseseid reegleid, vaid on lihtsalt veidi uisapäised. «Me peame igal hommikul kirjutama äppi, kui palju me magasime, kuidas enne trenni end tunneme ja nad muudkui unustavad selle ära,» selgitas Mignolet. «Meilt küsitakse, kui kaua magasime, kui kvaliteetne see uni oli, kuidas end tunneme ja kas kuskilt on kange või mitte.»

Lisaks hindas väravavaht, et meeskonna kaks kõige kiiremat mängijat on Mane ning Mohamed Salah. «Kes 100 meetri jooksu võidaks? Sadio on esimesel paarim meetril kindlalt kiirem, aga kui distants on pikem, siis ma pakuks, et Mo,» spekuleeris Mignolet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles