Sokk: mõtlen väga tihti, miks meil selliseid noori ei tule nagu naabritel

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk ei välista, et ta võib tuleval hooajal ka meistriliigaklubi juhendada. Seda siiski vaid juhul, kui ta oma korvpallikooli kasvandikud meestemänguks valmis on.
Tiit Sokk ei välista, et ta võib tuleval hooajal ka meistriliigaklubi juhendada. Seda siiski vaid juhul, kui ta oma korvpallikooli kasvandikud meestemänguks valmis on. Foto: Oded Karni/FIBA

Eesti korvpallikoondis jätkab täna Kalevi spordihallis MM-valikturniiri, kohtudes kell 19 Suurbritanniaga. Pärast reedest avamatši Iisraeliga, kus tuli tunnistada võõrustajate 20-punktilist paremust, tõdes koondise peatreener Tiit Sokk, et mitme põhimehe puudumine on paratamatus. Palka maksab mängijatele ju koduklubi, mitte koondis.

-Tiit, kuidas Eesti korvpallikoondises põlvkondade vahetus on kulgenud?

Need poisid, kes mul praegu on, suhtuvad tegemistesse väga tõsiselt. Eks see noorenduskuur ükskord pidi ju tulema. On selge, et meil pole 18-aastaseid Luka Dončićeid, kes jalaga koondiseukse lahti lööks. Aga loodame, et noortest tuleb lähiajal mängijaid peale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles