Markkanenile järjekordne kibe kaotus

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Markkanen (paremal) ei suutnud oma kodumeeskonda võiduni viia.
Lauri Markkanen (paremal) ei suutnud oma kodumeeskonda võiduni viia. Foto: Kamil Krzaczynski/USA Today Sports/Scanpix

Korvpalliliigas NBA peeti pühapäeval kolm mängu, millest tasavägiseimas alistas Miami Heat võõral väljakul Chicago Bullsi 100:93. Lauri Markkanen viskas kodumeeskonna eest 11 punkti.

Minnesota Timberwolves oli öösel koduseinte toel 119:108 parem Phoenix Sunsist ning Brooklyn Nets võitis võõrsil 98:88 Memphis Grizzliest – need mängud olid aga viimase veerandi alguseks sisuliselt tehtud ja võitjatele jäi vormistamise vaev. Chicagos jagus mängus pinget aga lõpuminutiteni – Markkaneni kolmepunktivise 5.40 enne kohtumise lõppu tõi Bullsi Heatist vaid kahe punkti kaugusele 81:83.

Skoori tasa Bulls aga teha ei suutnudki – Goran Dragic tabas vastu kaks vabaviset, realiseeris kohe otsa 2+1 rünnaku ja mäng oligi võidetud. Viimaste minutite punktide vahetamisest kohtumise saatus enam ei sõltunud.

Mängu resultatiivseima mängija tiitel läks jagamisele Dragici ning Bullsi Jerian Granti vahel, kes mõlemad tõid 24 punkti. Markkanen sai 32 minutiga lisaks 11 punktile kirja ka 10 lauapalli ning ühe resultatiivse söödu ja bloki.

Bulls on tänavusel NBA hooajal saanud kirja 15 kaotust ning vaid kolm võitu, millega ollakse liiga halvim meeskond. Atlanta Hawksi vastav saldo on 16 ja neli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles