Tõmba enda telefoni Postimehe uus spordiäpp ja võida 200-eurosed tossud! (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postimehe spordiäpp.
Postimehe spordiäpp. Foto: Postimees

Postimehe spordiuudiste äpi enda telefoni laadimine on nüüd veel parem mõte kui varem! Nimelt algab tänasest kampaania «Spordimees on spordi sees!», mille raames loosime välja 40 paari vingeid tosse Sportlandist.

Kampaanias osalemiseks tuleb telefoni laadida äpp Postimees Sport. Kõigi allalaadinute vahel loosime detsembri jooksul välja 40 paari 200 euro väärtuseid tosse Sportlandist. Igal esmaspäeval leiavad omaniku 10 paari tosse, nii detsembri lõpuni.

Lisaks igapäevasele spordiinfole on Postimehe spordiäpp parim abimees ka 2018. aasta Pyeongchangi taliolümpiamängude jälgimiseks, sest sealt saab vaadata kõiki olümpiamängude otseülekanded, mida vahendavad Eesti spordisõpradele Postimees, Kanal 2 ja Kanal 12.

Telefoniekraanile ilmuvad teadete (push notification) abil ei jää märkamata ükski oluline spordisündmus. Äpi nimi on «Postimees Sport» ja seda on nii iOS-i kui ka Androidi omanikel võimalik endale alla laadida siit:

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.postimees.pmsport

AppStore: https://itunes.apple.com/ee/app/postimees-sport/id1281889510?mt=8

Postimehe spordiäpp.
Postimehe spordiäpp. Foto: Postimees
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles