Vanameister Giggsil oli seitsmekuuline armuafäär?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imogen Thomas
Imogen Thomas Foto: SCANPIX

Suurbritannias on viimase kahe aasta jooksul 30 tuntud inimest võtnud kohtult tõkendi, et varjata oma armuafääri, nende seas ka kuue tippklubi jalgpallurid. See tõkend aga keelab abieluvälistest suhetest kirjutada vaid Briti meediaväljaannetel, kuid ülejäänud meediumitel on vabad käed.

Nii ilmuski mikroblogikeskonda Twitterisse end Billy Jonesiks nimetav kasutaja (kasutajanimi @InjunctionSuper), kes hakkas abielurikkujaid paljastama.

8. mai jooksul tehtud postitustes avaldas ta kuue mehe nimed, nende seas ka Manchester Unitedi vanameistri Ryan Giggsi – väidetavalt on just Giggs see, kel oli seitse kuud kestnud armuafäär 28-aastase telestaari, sarjast Big Brother tuntud Imogen Thomasega.

Säärased jutud on Inglismaal ringelnud juba mõnda aega, kuna parlamendiliige Louise Bagshawe tegi telesaates «Have I Got News For You» väga otsese vihje. Naisele näidati nelja udustatud pilti kohtult tõkendi võtnud meestest, mille peale Bagshawe teatas: «Te ei tohi teada, kes nad on. Nad võivad, aga võivad ka mitte olla seotud naistega, kes pole nende abikaasad. Ühe nimi kahtlemata ei riimu Brian Briggsiga, kuigi ta on jalgpallur.»

37-aastane Giggs abiellus oma kauaaegse elukaaslase Stacey Cooke’iga 2007. aasta septembris, neil on kaks last – 2003. aastal sündinud tütar Liberty Beau ja 2006. aastal sündinud poeg Zachary Joseph.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles