Arsenali peatreener kinnitas Özili ja Sanchezi jäämist

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsene Wenger.
Arsene Wenger. Foto: ANDREW YATES/REUTERS

Londoni Arsenali jalgpallimeeskonna peatreeneri Arsene Wengeri sõnul nende tähtmängijad Mesut Özil ja Alexis Sanchez jäävad meeskonda vähemalt kuni hooaja lõpuni. 

«Jah, muidugi,» vastas prantslasest loots küsimusele, kas tema usub, et Özil ja Sanchez jäävad ka pärast järgmist üleminekuakent Arsenali, vahendab BBC. «Kui nad siin mängivad, annavad nad endast parima.»

Teadupärast lõppeb mõlema mängija leping käimasoleva hooaja järel ning alates jaanuarist võivad nad teiste meeskondadega potentsiaalset üleminekut arutada. 

Kas nad jäävad meeskonda ka pärast 2017-18 hooaja lõppu? «Mina seda üksinda ei otsusta, ka nemad peavad otsustama,» sõnas Wenger.

Türgi päritoluga, kuid Saksamaa koondises mängiv Özil siirdus Londoni meeskonda 2013. aastal Madridi Realist ning on selle aja jooksul andnud 45 resultatiivset söötu. Tšiili koondislane Sanchez saabus Arsenali 2014. aastal Barcelonast, osalenud 113 kohtumises ja löönud 56 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles