Hooaja viimased rallid süstisid Hyundai meeskonda enesekindlust

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andreas Mikkelsen hooaja viimasel rallil Austraalias.
Andreas Mikkelsen hooaja viimasel rallil Austraalias. Foto: Hugh Peterswald/Pacific P/SIPA/Hugh Peterswald/Pacific P/SIPA

Hyundai rallimeeskonna juhi Michel Nandani sõnul süstisid 2017. aasta hooaja viimased rallid neile uueks hooajaks enesekindlust. 

Hyundai esisõitja Thierry Neuville saavutas hooaja kahel viimasel rallil (Walesis ja Austraalias) kaks poodiumikohta, Hayden Paddon (Hyundai) noppis Austraaliast meeskonnakaaslase ja Ott Tänaku (M-Sport) järel kolmanda koha punktid. Andreas Mikkelsen (Hyundai) katkestas Austraalia ralli esimeselt positsioonilt.

«Lahingud Walesis ja Austraalias olid julgustavad, sest mitmed meie sõitjad võitlesid tippseltskonnas,» sõnas Nandan võistlussarja ametlikule koduleheküljele. «Seda me tahame näha ka 2018. aastal – suruda meie konkurente viimase piirini.»

Neuville ja Mikkelsen osalevad järgmisel hooajal kõikidel rallidel. Paddon ja Dani Sordo jagavad kolmandat masinat, kuid kindlasti sõidab hooaja esimesel rallil Monte Carlos hispaanlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles