UFC president hirmutas MMA-fänne: McGregor ei pruugi enam võistelda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor teenis Floyd Mayweatheri vastu astumisega üle 100 miljoni dollari.
Conor McGregor teenis Floyd Mayweatheri vastu astumisega üle 100 miljoni dollari. Foto: Ethan Miller/AFP/Scanpix

UFC president Dana White on läbirääkimistes võistlussarja suurima staari  Conor McGregoriga. Viimati 2016. aasta novembris MMA-puuris käinud McGregor ei pruugi aga White’i sõnul enam ühtegi vabavõitus matši pidada.

Viimases MMA-matšis alistas McGregor nokaudiga Eddie Alvarezi. Tema järgmine matš leidis aset hoopis poksiringis, kui iirlane kohtus tänavu augustis Floyd Mayweatheriga. «Conor ei pruugi enam võidelda, tal on nüüd ju 100 miljonit,» ütles White.

«Proovige iga hommik üles tõusta ning siis lööke vastu nägu saada. Ning samal ajal on sul pangas 100 miljonit. Raha muudab inimesi palju,» jätkas White.

Kui aga UFC ja McGregori läbirääkimised uue lepingu osas õnnestuvad, võiks iirlase järgmine matš olla Tony Fergusoniga. «See oleks loogiline matš ning peaks toimuma,» on White varasemalt öelnud. Sel nädalal andis UFC boss mõista, et Ferguson pole praegu positsioonil, et mingisuguseid nõudmisi esitada. «McGregoriga ei ole nii, et kas kaitsed tiitlit või jääd sellest ilma. Me teeme praegu tööd uue lepingu osas, peame sellega hakkama saama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles