Liverpooli väravavaht selgitas eile kõvasti furoori tekitanud olukorda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Mignolet viga Mame Biram Dioufi vastu väärinuks Stoke'i mängijate ja fännide silmis kindlalt punast kaarti.
Simon Mignolet viga Mame Biram Dioufi vastu väärinuks Stoke'i mängijate ja fännide silmis kindlalt punast kaarti. Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS/SCANPIX

Eilses Liverpooli 3:0 võidumängus Stoke City üle tekitas palju furoori Liverpooli väravavahi Simon Mignolet viga väljaspool karistusala, mille eest teenis väravavaht kollase kaardi. Paljude arvates pidanuks kohtunik aga väravavahi minema saatma. Mignolet ise ütles pärast mängu, et tal polnud muud varianti, kui vastasmängija maha niita. 

«Pidin ta maha võtma, sest vastasel juhul oleks ta värava löönud ning seis oleks 1:1 olnud. Neil oli võimalik karistuslöögist seis viigistada, kuid kaitsesime olukorda hästi,» ütles Mignolet.

«Selles olukorras oli natukene reaktsiooni ja natukene instinkti. Kuid õnneks see tasus end ära. Ma ei oska öelda, kas olin viimane mees või mitte,» ütles Mignolet.

Küsimusele, kas ta kartis, et kohtunik annab talle punase kaardi, vastas Mignolet: «Ma ei mõelnud kordagi selle peale.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles