Eesti Judoliit valis aasta parimad sportlased

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klen-Kristofer Kaljulaid koos treener Vladimir Stepanjaniga.
Klen-Kristofer Kaljulaid koos treener Vladimir Stepanjaniga. Foto: Eesti judoliit

Eesti Judoliit valis lõppeva aasta Eesti parimad sportlased: parimaks meesportlaseks valiti Klen Kristofer Kaljulaid ja naissportlaseks Annika Karilaid.

Kaljulaidi aasta säravaimaks tulemuseks on Euroopa meistrivõistluste ja U23 EMi seitsmes koht. Lisaks võitis Kaljulaid Malagas Euroopa karikaetapil kolmanda koha. Karilaid saavutas juunioride Euroopa meistrivõistlustel üheksanda koha.

Parima juuniori tiitel kuulub Tanel Karrole, kes saavutas juunioride Euroopa meistrivõistlustel üheksanda koha. Noorsportlase tiitli pälvis Simon Sülla, kes saavutas kadettide Euroopa meistrivõistlustel viienda koha.

Parimaks veteraniks valiti Madis Karu, kes võitis veteranide Euroopa Meistrivõistlustel kolmanda koha ja veteranide maailmameistrivõistlustel viienda koha.

Parim treener on Vladimir Stepanjan, oarim noortetreener Glen Viks.

Parimaks kohtunikuks valiti Eesti Judoliidu kohtunike kolleegiumi liige Egert Ehari ning parimaks sekretäriks Agnes Sillaste.

Lisaks annab Eesti Judoliit sel aastal välja ka kaks uut auhinda. «Parimate sportlike tulemuste eest 2017. aastal» saab auhinna Audentes ning eriauhinna «Kogukonna edendamise eest läbi judo» SK Altia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles