Keel toob Läti võrkpallikoondisse Kontaveidi ja Tänaku abilise

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Tiits venitamas aastate eest Eesti koondise diagonaalründajat Oliver Vennot.
Tarmo Tiits venitamas aastate eest Eesti koondise diagonaalründajat Oliver Vennot. Foto: Andres Kalvik

Läti võrkpallikoondise uus peatreener Avo Keel käis eile Riias, et leppida kohaliku võrkpalliliidu treeneritekoguga kokku, kes moodustavad rahvusmeeskonna taustajõud.

Kolmanda treenerina liitub võistkonnaga endine Läti koondise temporündaja Gundis Atars. Juba varem oli teada, et abitreeneri ametis jätkab Keelt ka Eesti koondise juures nõustanud Boriss Kolcins.

Läti koondise füüsilise ettevalmistuse treenerina asub tööle Tarmo Tiits, kes on Keele kõrval olnud ka nii Eesti koondises, Tallinna Selveris kui Pärnu Võrkpalliklubis. Muuhulgas on Tiits juba aastaid aidanud Ott Tänakut ja Anett Kontaveiti. 

«Kuigi Tarmo tegeleb jätkuvalt nii Tänaku kui Kontaveidi vormis hoidmisega, ei tohiks aja jaotamise osas suuri probleeme tekkida,» kinnitas Keel. 

Seda, kas Läti koondise statistiku rollis jätkab igapäevaselt Saaremaa Võrkpalliklubi heaks töötav Märt Pajusalu, ei oska Keel veel öelda.

«Märt tunneb asja ja on Läti koondises juba tööd teinud, ent lätlased ise tahavad välja koolitada kahte oma statistikut. Võtsin otsustamise osas aja maha, et vaadata, kas nad ikka on uuel aastal valmis selliseks rolliks,» selgitas 55-aastane Keel, kellest ilmub sel kuul elulooraamat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles