Liverpooli keskkaitses valitseb kriis

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp ja Ragnar Klavan.
Jürgen Klopp ja Ragnar Klavan. Foto: JASON CAIRNDUFF/Action Images via Reuters

Liverpooli jalgpalliklubi kohtub homme Inglismaa meistrisarjas Brightoni meeskonnaga ning Ragnar Klavani tervisest sõltub, kas peatreener Jürgen Klopp on sundkäigu ees või mitte.

Mäletatavasti jäi kuus kohtumist järjest Liverpooli algrivistusse kuulunud Klavanil haiguse tõttu vahele Liverpooli kolmapäevane 3:0 võidumäng Stoke Cityga. Eesootavas matšis Brightoniga oleks meeskonnal eestlast hädasti vaja, sest vigastusega langes rivist välja Joel Matip.

«Tundub, et Joel Matip on rivist väljas. Pärast eelmist mängu tekkis tal probleem, lihas andis end tunda. Me peame veel tegema lõpliku otsuse, aga tundub, et ta pole saadaval,» rääkis Klopp mängueelsel pressikonverentsil.

Matipi vigastus tähendab, et kindlasti alustab homme keskkaitses Dejan Lovren, kes isegi naasis äsja mängupausilt. Tema kõrval eelistaks Klopp kasutada Klavanit, aga võib-olla on ta sunnitud sinna nihutama viimasel ajal paremkaitses mänginud Joe Gomezi.

«Ragnar Klavan oli haige, loodetavasti ta enam ei ole. Meil ei ole kaitses just suurt valikut teha. Pärast eelmist mängu olid meil paar häda ja vähe taastumisaega. Lõplikud otsused teeme pärast kell kolm algavat treeningut,» sõnas peatreener.

Liverpool hoiab Premier League’is 14 vooru järel viiendat kohta. Brighton paikneb 10. tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles