Kalev/Cramo võttis uue peatreeneri vastu närvilise esitusega

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isaiah Briscoe naaseb täna väljakule.
Isaiah Briscoe naaseb täna väljakule. Foto: Tairo Lutter

Donaldas Kairyse karjäär BC Kalev/Cramo peatreenerina algas võidukalt, kui pealinnaklubi alistas võõral väljakul Pärnu meeskonna. Võit tuli valitsevale Eesti meistrile aga neetult raskelt.

Kalev kaotas suvepealinnas avaveerandi 17:20 ja avapoolaja 38:41. Taga oldi veel ka kolmanda veerandi lõpus - Sten Sokk tabas viis sekundit enne sireeni kaugviske ja seadis tabloole seisu 55:59.

Viimasel veerandil panid külalised Tallinnast aga oma kogemused maksma. Siim-Markus Post jättis veerandi keskel läbimurdega veel Pärnu 66:64 ette, kuid tegi veidi viga oma silmale, vajas arstiabi ja platsile naastes olid juhtohjad läinud juba kalevlaste kätte. Lõpuks üleplatsimehena 22 punkti toonud Post üritas küll päästa, mis päästa annab, aga aina riskantsemaks läinud rünnakulahendused edu ei toonud. Kalev/Cramo võidunumbrid olid lõpuks 86:78.

Võitjate parimana tõi Isaiah Briscoe 21 silma. Branko Mirkovic lisas 19 ja Bojan Subotic 12 punkti.

Kalev/Cramo on nüüd võitnud koduses kõrgliigas kõik seitse matši. Pärnul on kirjas kolm võitu ja kuus kaotust

Teistes tänastes mängudes võitis Valga-Valka 73:60 TLÜ/Kalevit ning Tartu Ülikool oli kodusaalis 75:64 üle Raplast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles