Mayweather leidis varanduse kulutamiseks nunnu viisi

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather poseerimas oma lapsendatud pandakaruga.
Floyd Mayweather poseerimas oma lapsendatud pandakaruga. Foto: AFP/SCANPIX

Kuigi kuulujutud, et Floyd Mayweather mõtleb pidada ka karjääri 51. poksimatši, ei taha kuidagi vaibuda, on ameeriklane siiski ametlikult erus. Sportlane veedab priiusepõlve naudeldes: mees puhkab koos 23 lähima sõbraga Hiinas, ja teenib sellega võõrustajatelt üle 2 miljoni euro.

Samas jätab Mayweather osa teenitud rahast ka Hiina maha. Poksituus külastas Chengdu lähedal hiidpandade paaritamisega tegelevat asutust ning otsustas 12 500 euro eest ühe karu lapsendada. Tehinguga käis kaasas ka õigus loomale uus nimi panna ning Mayweather valis selleks «TMT Floyd Mayweather». Panda eelmine nimi oli Mao Dou.

Mayweather kasutas reisi jooksul korraldatud pressikonverentsi, et anda oma vastus kuulujuttudele, et ta võiks 51. korda ringi astudes riskida oma kaotuseta karjääriga. «Ma olen väga õnnelikult pensionil. Ma ei võitle enam, olgu pakutav summa milline iganes,» kinnitas poksija.

Panda lapsendamise eest sai Mayweather meeneks kaisukaru.
Panda lapsendamise eest sai Mayweather meeneks kaisukaru. Foto: AFP/Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles