Millist hüppevormi näitasid Eesti kahevõistlejad treeningul?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-August Tiirmaa proovivoorus.
Karl-August Tiirmaa proovivoorus. Foto: Tairo Lutter

Lillehammeris toimub täna kahevõistluse MK-etapi meeskonnavõistlus, kus eestlastele paraku sel korral Kristjan Ilvese haigestumise tõttu kaasa elada ei saa. Küll aga osalesid Lillehammeris kohal viibivad kolm Eesti kahevõistlejat meeskonnavõistluse eel ametlikul hüppetreeningul.

Treeningul näitas kõige paremat õhulendu norrakas Jarl Magnus Riiber, kes maandus täpselt 100 meetri peale. Eestlastest oli treeningul parim Karl-August Tiirmaa, kes sai 78-meetrise õhulennuga kirja 59. koha.

Han-Hendrik Piho hüpe maandus 69 meetri peale, mis andis treeningul 67. koha. Kail Piho hüpe ebaõnnestus täielikult ning maandus kõigest 46 meetri kaugusele. Treeningul tähendas see 70. ehk eelviimast kohta.

Meeskonnavõistluse hüppevõistlusel olid parimad Norra kahevõistlejad, kes pääsevad Saksamaast 45 ning Jaapanist 50 sekundit varem rajale. Murdmaavõistlus algab kell 14.45, Postimees ja Kanal 12 näitavad võistlustest otsepilti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles