Mõõn jätkub: Dortmund sai kümne mehe vastu läbi häda viigipunkti

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dortmund ei leia kuidagi oma mängu.
Dortmund ei leia kuidagi oma mängu. Foto: Moritz M/Scanpix

Jalgpalli Saksamaa kõrgliigas ei saa kuidagi mängu käima Dortmundi Borussia – kui eelmises voorus osati Schalke vastu maha mängida neljaväravaline eduseis, siis seekord lepiti võõrsil Leverkuseni Bayeri vastu 1:1 viigiga. Seejuures mängis Leverkusen suurema osa mängust kümnekesi, sest 41. minutil sai punase kaardi Wendell.

Kevin Volland oli 30. minutil Leverkuseni juhtima viinud, ent Dortmund suutis vastata alles 73. minutil, kui värava lõi Andrii Jarmolenko. Kõigi sarjade peale on Dortmund nüüd alates oktoobri algusest võitnud 11 kohtumisest vaid ühe, liigatabelis on langetud kuuendaks.

Tabelijuht Müncheni Bayern oli kodus 3:1 parem Hannoverist ja kuna RB Leipzig kaotas võõrsil koguni 0:4 Hoffenheimile, käristas Bayern edu teisena jätkava Leipzigi ees taas kuuele punktile. Augsburg sai võõrsil 3:1 jagu Mainzist ja Bremeni Werder oli kodus 1:0 parem Stuttgartist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles