Griezmann tõi Atleticole oma eelmise koduklubi vastu magusa võidu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmann (paremalt teine) on meeskonnakaaslaste õnnitleda.
Antoine Griezmann (paremalt teine) on meeskonnakaaslaste õnnitleda. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/Scanpix

Vana tõde, et jalgpallurid löövad oma eelmise koduklubi vastu mängides sageli otsustavaid väravaid, sai järjekordse kinnituse Madridi Atletico ja Real Sociedadi vahelises Hispaania kõrgliiga kohtumises. Atletico 2:1 võiduvärava lõi 88. minutil endine Sociedadi mängumees Antoine Griezmann.

Prantsusmaa koondislane lükkas Sauli pealöögi järel palli võrku peaaegu väravajoonelt, seejuures ei tähistanud ta lugupidamisest Sociedadi vastu väravat. Sociedad asus avapoolajal Willian Jose penaltist juhtima ning Atletico suutis vastata alles 63. minutil, kui täpne oli Filipe Luis. Griezmanni hiline värav tõi Atleticole kaks ülitähtsat lisapunkit, sest nii kasutati ära tabelijuhi Barcelona tänane libastumine.

Celta Vigoga 2:2 viiki mänginud Barcelonast jääb Atletico nüüd liigatabelis maha kuue punktiga. Esimese ja kolmanda vahele mahub veel Valencia, kes mängib homme võõrsil Getafega ja võib kahandade viiepunktilise mahajäämuse Barcelonast vaid kahele punktile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles