Galerii: ratturid mälestasid traagiliselt hukkunud kaaslast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Giro d’Italia velotuuril osalevad ratturid kandsid tänasel neljandal etapil musti leinalinte pidasid enne starti minutilise leinaseisaku, mälestamaks eile traagiliselt hukkunud Wouter Weylandti.

Tuuri korraldajad kinnitasid Reutersile, et tänase etapi tulemused arvesse ei lähe. «Iga meeskond sõidab 10 kilomeetrit grupi ees,» sõnas Giro d’Italia korralduskomitee juht Angelo Zomegnan.

26-aastane Weylandt kukkus eilsel kolmandal etapil Passo del Bocco laskumisel ja sai nii rängalt vigastada, et arstidel ei õnnestunud tema elu päästa.

Weylandti kaheksa tiimikaaslast Leopard-Treki meeskonnast otsustasid velotuuri tema mälestuseks jätkata. «Sõidame austusest Weylandti perekonna vastu, lisaks tahame oma leina rattamaailmaga jagada,» selgitas tiimi mänedžer Brian Nygaard. «Poisid on täiesti löödud. Kui keegi ei taha jätkata, siis muidugi lepime sellega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles