Eesti arvutimängur võitis koos kaaslastega 500 000 dollarit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clement Ivanov
Clement Ivanov Foto: Erakogu

Sel nädalavahetusel leidis Rootsis Jönköpingus aset üks maailma suurimaid videomängu ja e-spordi üritusi DreamHack Winter 2017, mille raames toimus ka Dota 2 DreamLeague Season 8 turniiri finaal. Turniiril osutus võidukaks Team Secret, kelle kapteniks on vaieldamatult Eesti edukaim e-sportlane Clement «Puppey» Ivanov. Viimati saavutas Secret nii suure võidu üle-eelmisel hooajal, kui suudeti võita Shanghai Major.

Turniir kuulub Dota 2 looja Valve poolt kinnitatud Major turniirde hulka, mis tähendab sellele automaatselt 500 000 dollari suurust auhinnafondi ning võimalust teenida suurel hulgal kvalifikatsioonipunkte Dota 2 kõige olulisemale turniirile – The International.

Auhinnafondile lisandus ka turniiri enda poolt panustatud osa, mis kokku tegi summaks miljon dollarit. Sellest läks Team Secretile võidu puhul pool ehk 500 000 dollarit.

Finaalis oli esikoha saavutamiseks tarvis kolme võitu ning sellega Secret ka hakkama sai, purustades läbi lohutusringi finaali pääsenud Liquidi 3:0.

Loe täispikka uudist portaalist Level1.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles