Schumacheri mänedžeri kõne tegi vormel 1 maailmameistrid emotsionaalseks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: imago/Hoch Zwei/Scanpix

Rahvusvaheline Autospordiliit avab peagi vormel 1 Kuuluste Halli. Selle auks said esmaspäeval Pariisis kokku üheksa vormel 1 maailmameistrit.

Pariisis toimunud üritusel olid kohal Jackie Stewart, Mario Andretti, Alain Prost, Nigel Mansell, Damon Hill, Jacques Villeneuve, Fernando Alonso, Sebastian Vettel ja Nico Rosberg. Lisaks veel nende vormel 1 maailmameistrite esindajad, kes ei saanud üritusel kohal viibida. Kokku kuulub peagi avatavasse Kuulsuste Halli 33 vormel 1 maailmameistrit.

Ürituse kõige emotsionaalsem hetk oli siis, kui Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm võttis vastu Schumacheri kutse Kuulsuste Halli.

«Teame kõik, et Michael peaks siin olema. Olen täiesti kindel, et talle meeldiks see üritus,» ütles Kehm. «Tal on alati olnud siin ruumis viibivate isikute suhtes väga suur austus. Michaeli tegi edukaks kirg, täpselt nagu teidki, kes te siin ruumis olete.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles