Klavan saab Meistrite liigas kirja kolmanda järjestikuse mängu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan meistrite liigas aktsioonis.
Ragnar Klavan meistrite liigas aktsioonis. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix

Liverpooli jalgpallimeeskonda ootab kolmapäeval ees alagrupiturniiri viimane matš, kui koduväljakul võõrustatakse Moskva Spartakit. Pääsu kaheksandikfinaalidesse aitab Inglismaa klubil püüda ka haigusest tervenenud Ragnar Klavan.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp pidi nädalavahetusel Premier League’is kasutama keskkaitsjana Emre Cani, kuna mängukõlbmatud olid nii Joel Matip, Joe Gomez kui ka Klavan. Eestlane istus küll meeskonna pingil, kuid seda äärmise varuvariandina, sest ta polnud veel täielikud taastunud haigusest.

Meistrite liiga lahingu eel on Liverpooli seis aga parem. «Nad näevad paremad välja, palju paremad. Nad olid eile trennis ja eeldan, et on ka täna,» rääkis Klopp Klavani ja Gomezi kohta. «Ragnar ja Joe on tagasi, Joel ja Adam Lallana mitte.»

Et Matip peab jätkuvalt lihashäda tõttu vigastuspausi, alustab ilmselt kolmapäeval Dejan Lovreni kõrval just Klavan. Eestlasele oleks see kolmandaks järjestikkuseks korraks Meistrite liigas Liverpooli algrivistusse kuuluda – ta lõi kõik 90 minutit kaasa nii 3:0 võidus Maribori üle kui 3:3 viigimängus Sevillaga.

Liverpool tagaks Moskva klubi üle võetud võiduga alagrupis esikoha, kuid kindlaks play-offi pääsuks vajatakse vähemalt viiki. Viik garanteeriks esikoha, kui Sevilla ei suuda võõrsil alistada Maribori. Liverpooli kaotuse puhul ei tohi Sevilla Maribori käest teenida ainsatki punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles