Sten-Timmu Sokk: kui keegi laseb jala sirgu, võivad tekkida ebakõlad

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten-Timmu Sokk (valges) ja Rock alustasid kohtumist küll hästi, kuid Kalev/Cramo pani teisel poolajal oma paremuse siiski kindlalt maksma.
Sten-Timmu Sokk (valges) ja Rock alustasid kohtumist küll hästi, kuid Kalev/Cramo pani teisel poolajal oma paremuse siiski kindlalt maksma. Foto: Margus Ansu

Võrreldes kahe esimese Eesti korvpallimeistrivõistluste finaalmänguga pakuti eile publikule rohkem põnevust, kuid mingil hetkel tabas Tartu Rocki ikkagi raske moment, mis lõpuks otsustaski kohtumise saatuse.


«Mäng oli alguses meie oma ning vähemalt endal oli tunne, et domineerisime. Kuid mingil hetkel käis meeskonnas nagu krõks läbi ja enam ei saadud palli sisse,» rääkis 16 punktiga võitjate resultatiivseimaks kerkinud Rain Veideman. «Pidime olema elavamad ning alguses suutsime seda ka olla, kuid mingil ajal kadus emotsioon lihtsalt ära.»

Samas tunnistas Veideman, et tema arvates ei ole põhjuseks nende kehvem füüsiline valmisolek võrreldes Kalev/Cramo mängijatega. «Tunnen, et olen heas vormis ja valmis mängima ning kogu meeskond tunneb ennast füüsiliselt hästi,» lisas Veideman.

Ka Rocki mängujuht Sten-Timmu Sokk avaldas, et mingil hetkel kadus lihtsalt meeskonna hoog ja alguses saadud hea mängurütm kadus.

«Arvan, et tänavu on vigastused meeskonda väga valel ajal räsinud. Kui väljakul neli meest pingutavad täiest hingest, kuid üks ei jõua ja laseb jala kohati natuke sirgu, siis võivadki tekkida ebakõlad,» rääkis Sokk murdemomendist. «Mulle tundus, et väsiti ära, aga meeste sisse ju ei näe. Ega keegi otseselt ei ütle ka, mis teda segada võib.»

Kui Rock sai neljanda veerand­aja esimesel poolel vaid kaks punkti, siis eelkõige leidsid Tartu meeskonna tagamängijad, et otsustavaks sai siiski kolmas veerandaeg.

«Kolmanda lõpus vajusime natuke ära ja järsku oli vahe kümme punkti. Võrdsete mängus piisab paarist olukorrast, et kaotada,» täpsustas Sokk.

Kuigi seeria seis on Rocki jaoks küllaltki raske, Tallinna klubile midagi kinkima ei hakata. «Alla nüüd küll ei anna. Tiitli saamiseks peavad nad ühe veel võitma,» sõnas Veideman.

«Midagi arvama ei hakka, kuid 0:4 küll kaotada ei taha. Anname endast parima, et seeria mitmemänguliseks viia,» lisas Sokk. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles