Itaalia koondislase üle mänginud Teppan: kokkumäng sidemängijaga sisuliselt puudub

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan on mänginud end Trentinos vastupidiselt ootustele põhimeheks.
Renee Teppan on mänginud end Trentinos vastupidiselt ootustele põhimeheks. Foto: Giro del Trentino / Facebook

VÕRKPALL. Itaalia tippklubi Trentino alustas teisipäeva õhtul võõrsil Meistrite liiga hooaega 3:1 (17, 23, -23, 17) võiduga Timo Tammemaa leivaisa Maaseiki Noliko (Belgia) üle. 

«Väga mõnus oli lõpuks realiseerida seda meeletut tööd, mida trennis olen teinud,» sõnas Trentino algkoosseisu pääsenud ja üleplatsimehena 19 punkti (+16) kogunud Teppan Postimehele. «Ega ma tegelikult kuigi mõnusalt end väljakul veel tunne, sest hooaja alguses ma mängu ju sisuliselt ei pääsenud.» Ka koondisekaaslane Tammemaa, kellega Teppan pärast mängu mitmeks tunniks juttu rääkima jäi, tegi hea partii, kogudes 9 punkti (+6).

Teppanile tõi põhikoosseisukoha nädalavahetuse 3:2 võit Itaalia kolmanda klubi Modena üle, kui ta diagonaalründaja positsioonil edukalt Itaalia koondislase Luca Vettori välja vahetas. «Mul pole just eriti kerge meeskonna mängu sulanduda, sest siin käivad asjad sedasi, et treeningutel mängib kogu aeg põhikuuik n-ö teise kuuiku vastu. Ja minul, kes ma olen olnud kogu aeg teises kuuikus, pole põhimeestega kokkumängu,» tõdeb 24-aastane Teppan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles