Kalevi treeningutega taasliitub 12. mängija, klubi vaatab ka piiri taha

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevi peatreener Donaldas Kairys.
Kalevi peatreener Donaldas Kairys. Foto: vtb-league.com

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna ridades teeb täna õhtul üle pika aja pallitreeningu kaasa ääremängija Madis Soodla (20).

Meeskonna noorimat liiget on hooaja alguses seganud põlvevalu, millele täpselt jälile pole tänaseni saadud. Täna vaadatakse, kas ja kui palju jalg tugevamat koormust kannatab.

Olgugi et õhtusel treeningul osaleb tänu Soodla taasliitumisele 12 mängijat, on meeskonna pink Ühisliiga ja Eesti meistrivõistluste mängimiseks jätkuvalt liiga lühike. Näiteks eile pidid G4S Noortemeeskonna vastu mängu ära tegema täpselt samad 11 meest, kes esmaspäeval pidasid tasavägise kohtumise Moskva CSKA-ga. Mängude tase kõigub meeletult.

Kalevi abitreener Indrek Reinbok sõnas Postimehele, et eile meeskonnast lahkunud Matthias Tassile otsitakse Eestist küll asendust, ent ülesanne pole kergemate killast. «Ega selliseid pikki ja noori mängijaid meil ju väga võtta pole,» möönis ta.

Reinboki sõnul on Kalev pikas perspektiivis otsimas meeskonda juurde ka üht leegionäri. Meeskonna peatreener Donaldas Kairys antud teemal esialgu pikemalt peatuda ei soovinud.

«Meie praegused mängijad on hea suhtumisega. Tean, et meil on veel palju parandamisruumi. Seda, kas me võiksime millalgi ühe leegionäri meeskonda juurde tuua, pole me klubijuhtidega veel arutanud,» jäi leedulane napisõnaliseks. Küll aga kinnitas ta, et ühtegi praegusest viiest võõrmängijast pole meeskonnast ära saata plaanis.

Kalev jätkab Ühisliiga hooaega pühapäeval, kui kohtub võõrsil lähikonkurendi Minski Tsmokiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles