Valga sai meistriliigas teise kaotuse, Tartu alistas lähirivaali

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Vene ja Steve Cook Tartu meeskonna treeningul.
Priit Vene ja Steve Cook Tartu meeskonna treeningul. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Sel hooajal väga heas hoos olnud Valga sai korvpalli meistriliigas teise kaotuse, jäädes alla Pärnule 63:83.

Pärnu asus kohtumist kiirelt juhtima ning võitis esimese veerandaja 23:15. Sealt enam edu käest ei antud. Viimasel veerandajal eemaldati ka tehnilised vead teeninud Rain Raadik ja Edgars Lasenbergs ning nendeta suurenes vahe ka 20-punktiliseks.

Pärnu parim oli Saimon Sutt 15 punktiga, Siim-Markus Post lisas 13 punkti. Valga poolelt viskas Kristaps Miglinieks 19 punkti, Lasenbergs jõudis enne eemaldamist visata 32 minutiga 18 punkti.

Tartu Ülikool alistas korvpalli meistriliigas siiani peatreenerita mängiva Tallinna Kalevi 90:79.

Veel enne viimast veerandaega juhtis Kalev 61:58, kuid tartlased tegid 7:0 spurdi ning vahe venis 10 punktini.

Vytenis Cizauskas viskas 30 punkti, seejuures tabas ta kuus kaugviset. Ühtlasi andis leedulane 7 resultatiivset söötu, Carl Engström lisas 14 punkti ja 12 lauapalli.  Bambale Osby ja Reimo Tamm viskasid 13 punkti, kaksikduubli (11 punkti, 10 lauapalli) tegi Bamba Fall.

Tartlased on nelja võidu ja nelja kaotusega tabelis nüüd neljandal kohal, Kalev/TLÜ nelja võidu ja viie kaotusega koht madalamal.

Liigatabel
Liigatabel Foto: Basket
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles