TTÜst Raplale vastast polnud

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Rapla jätkab meistriliigas kolmandal kohal.
Rapla jätkab meistriliigas kolmandal kohal. Foto: Tairo Lutter

Koduses korvpalliliigas ristasid täna piigid Rapla ja TTÜ meeskonnad. Poolajaks 16-punktilist edu omanud Rapla lubas külalistel kaheksa silma tagasi mängida, kuid võttis lõpuks siiski 88:80 võidu.

Rapla varajase edu saladust pole raske leida – tee läbi korvirõnga leidis suisa seitse esimest kaugviskeüritust. Hiljem hoog veidi rauges, kuid terve mängu peale tabati siiski 10 kolmest 18 katsest ehk realiseeriti 55 protsenti visetest. Sealjuures said kõik mehed, kes joone tagant proovisid, vähemalt ühe palli ka sisse. Võrdluseks – kahepunktiviskeid tabati 47-protsendiliselt.

Võitjate parimana tõi Nolan Cressler 26 punkti. Kaugelt oli resultatiivseim seitsmest viskest neli tabanud Sven Kaldre, kes jäi lõpuks 16 punkti peale. Sten Olmre oli 22 silmaga TTÜ parim.

Rapla on nüüd koduses meistriliigas võtnud kuus võitu ja saanud neli kaotust, millega hoitakse Kalev/Cramo (8-0) ja Valga-Valka (7-2) järel kolmandat kohta. TTÜ on ühe võidu ja seitsme kaotusega eelviimane.

Tagasi üles