Viiekordne olümpiavõitja tegi lapsiku eksimuse (1)

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bradley Wiggins oma sõudmisdebüüdil.
Bradley Wiggins oma sõudmisdebüüdil. Foto: Steven Paston/PA Images/Scanpix

Söör Bradley Wiggins on viiekordne olümpiavõitja ja kaheksakordne maailmameister rattasadulas ning seda nii maanteel kui velodroomil. Nüüd sai mees Suurbritannia sisemeistrivõistlustel 21. koha. Sõudmises.

Sisuliselt põrus Wiggins uue ala võistlusdebüüdil täielikult. Seda enda süül – kahe kilomeetri aeg oli mehel vaid 6.22,5 ja seda peaasjalikult kehva stardi tõttu.  Nimelt kahtlustas rattalegend valestarti ning võttis lasi hoo maha, kirjutas BBC. Tegelikult oli aga kõik reeglitepärane.

«Suur pettumus. Kuuldes taustal hüüatust arvasin, et sõit vai valestardi, nii et panin aeru käest. Koolipoisilik viga. Elad ja õpid. Mu eesmärk oli 6.02.» kirjutas 37-aastane sportlane sotsiaalmeedias. Kaotatud aega ta enam tagasi sõita ei suutnudki. «Oli suurepärane kogemus teie kõigiga võistelda. Tulen 12 kuu pärast tugevana tagasi,» lubas Wiggins.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles