Maineka turniiri võitnud Katriin Saar sai auhinnaks apelsinivaagna

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katriin Saar.
Katriin Saar. Foto: Eesti Tennise Liit

Sel nädalal toimusid Floridas Metropolia Orange Bowl tennise rahvusvahelised meistrivõistlused. Tegemist on ITFi kategooriate järgi noorte Suure Slämmiga võrdse võistlusega, millest osavõttu hinnatakse ja häid tulemusi vastavalt ka tunnustatakse. Võitja saab auhinnaks apelsinivaagna, mis on üks ihaldatuim auhind noorte klassis.

Kuni 16-aastaste vanuste seas võitis tõi Katriin Saar võidu Eestisse. Saar alistas esimeses ringis Gianna Pieleti 6:4, 7:6(5), teises ringis Scout Mathewsi 6:2, 6:3 ja seejärel Ava Hrastari 7:5, 6:2. Veerandfinaalis sai Saar jagu Rosie Garcia Grossist 6:1, 6:4 ja poolfinaalis Jaedan Brownist 6:3, 6:1. Finaalis oli vastaseks Fiona Crawley, kes alistus tulemusega 6:3, 6:3.

Samal võistlusel lõid kaasa ka Lissi Kubre ja Carol Plakk, kes mõlemad kaotasid esimeses ringis vastavalt Avery Durhamile 4:6, 5:7 ja Grawleyle 3:6, 2:6.

Paarismängus said Plakk / Saar esimeses ringis jagu USA paarist Dakota Fordham / Elise Wagle 6:0, 6:2, kuid teises ringis kaotasid 3:6, 0:6 ameeriklastele Savannah Broadus / Gianna Pielet.

Poistest alustasid Daniel Dvorjaninov ja Oskar Irdoja kvalifikatsioonist, kuid põhitabelisse ei pääsenud, sest Irdoja kaotas teises ja Dvorjaninov kolmandas ringis.

Kuni 18-aastaste turniiril osalesid Saara Orav ja Daniil Glinka. Mõlemad alustasid kvalifikatsioonist ja pääsesid ilusate võitudega põhitabelisse. Seal tuli paraku esimeses ringis vastu võtta kaotused. Orav kaotas ameeriklanna Kianah Motosonole otsustavas setis 6:3, 0:6, 3:6 ja Glinka ameeriklasele William Woodallile 4:6, 4:6.

Paarismängus oli Glinka paariliseks ameeriklane Sumit Sarkar. Esimeses ringis said nad jagu USA paarist Ryan Goetz / Axel Nefve otsustavas setis 6:4, 1:6, 10:3 ja teises ringis sama napi tulemusega Saksa paarist Justin Schlageter / Leopold Zima 1/6, 7/6(3), 10/8. Veerandfinaalis olid vastas ameeriklased Tomas Kopczynski / Keenan Mayo ja taas tuli võit otsustavas setis 6:3, 1:6, 10:8. Poolfinaalis mindi vastamisi Kolumbia-Korea paariga Nicolas Mejia / Uisung Park, kellel oli turniiri esimene paigutus. Mejia / Park võitsid 6:1, 6:4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles