Video: Trentino pikendas võiduseeriat, Teppan taas põhikoosseisus!

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan realiseeris eilses mängus 20 tõstest 11.
Renee Teppan realiseeris eilses mängus 20 tõstest 11. Foto: Giro del Trentino / Facebook

Itaalia võrkpalliliiga 11. voorus teenis Renee Teppani koduklubi Trentino eile võõrsil 3:2 (20, -22, 25, -25, 12) võidu Vibo Valentia üle. 

Teppan kuulus taas Trentino põhitegijate sekka, kogudes 14 punkti (efektiivsusnäitaja seekord 0). Eestlase rünnakuprotsent oli hea - 20-st tõstest realiseeris ta 11 (55%) -, lisaks tõi ta kolm blokipunkti. Miinuspoolele tuleb aga kahtlemata kanda pärnaka tegutsemise servijoone taga. 13 pallingust eksis ta suisa viiel, ainsatki serviässa ei tulnud. Viienda järjestikuse mängu võitnud Trentino resultatiivseim oli Nicholas Hoag, kes tõi 16 punkti (+9). 

24-aastane Teppan murdis end Itaalia tippklubi põhikoosseisu nädal aega tagasi, kui liigamängus medalinõudleja Modena vastu Itaalia koondislase Luca Vettori asemel mängu sekkus ja edukalt oma tööga hakkama sai. Nädala sees toimunud Meistrite liiga mängus Maaseiki Nolikoga kuulus Eesti koondise diagonaalründaja juba algkoosseisu, sama kordus eile. Vettori käis väljakul vaid episoodiliselt ja tõi 4 punkti (-2). 

Trentino (16 p) jätkab Itaalia liigas kaheksandal kohal, Vibo Valentia (9 p) on 11. positsioonil. Liiga esikolmik Perugia (30 p), Civitanova (29 p) ja Modena (27 p) on järgnevatega vahe juba sisse teinud, mistõttu Trentino võiks ilmselt parimal juhul kerkida põhiturniiri lõpuks neljandaks.

Vaata Trentino ja Vibo Valentia mängu kokkuvõtet (Teppani blokk alates 00.57)!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles