Margus Hunt murdis lumetormis kiskjana

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu siilid udus madistasid Billsi ja Coltsi mängijad pühapäeval lumetormis. Margus Hunt üritab keskel vastast takistada.
Nagu siilid udus madistasid Billsi ja Coltsi mängijad pühapäeval lumetormis. Margus Hunt üritab keskel vastast takistada. Foto: Timothy T. Ludwig/USA Today Sports/Scanpix

Margus Hundi elu parim mäng NFLis jäi enamikul fännidel nägemata. Buffalos möllas pühapäeval kohaliku Billsi ja meie mehe koduklubi Indianapolise Coltsi matši ajal lihtsalt selline lumetuisk, et märgatav osa piletiomanikest otsustas staadionile mineku asemel jääda teleri ette, aga pidi siiski mängu vaid läbi saju aimama.

Eestlasele oli külm ja lumi mõistagi lustipäev.

Hunt veetis Billsi vastu väljakul 60 mänguolukorda. Oma põhitööl ehk kaitseliinis rügades lõi Karksi-Nuia vägilane kaasa suisa 85 protsendil olukordadest ehk ta oli meeskonna võtmemängija. Tulemuseks on ette näidata seitse palliga vastase mahatõmbamist, kusjuures kuuel korral oli Hunt ainus mees, kes Billsi ründajale käed külge sai. Kõik eelmainitud numbrid on mehe karjääri rekordnäitajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles