Liverpoolis oldi rahul, Chelsea pea kohal sünged pilved

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli keskkaitsjast Ragnar Klavanist võib kevadel saada esimene Meistrite liiga kevadises faasis platsil käinud jalgpallur.
Liverpooli keskkaitsjast Ragnar Klavanist võib kevadel saada esimene Meistrite liiga kevadises faasis platsil käinud jalgpallur. Foto: Andrew Yates/Sportimage/PA Images/Scanpix

Liverpooli jalgpalliklubi lootused lõpetada kevadel 28-aastane põud ja võita klubi ajaloo 19. Inglismaa meistritiitel, on juba praegu sisuliselt olematud, sest kaotus liidrile Manchester City’le on 16 punkti, mille tagasimängimine on keeruline isegi Leicester City ainetel kirjutatud muinasjutus.

Aga kuuenda Meistrite liiga tiitli võitmise osas pole Liverpooli olukord üldse nii hull. Karikasarjade süsteem, kus duelli võitja jätkab, aga kaotaja langeb, jätab juhusele suurema osakaalu kui 38-mänguline liigahooaeg. Ning Meistrite liiga võidust lahutab kõiki 16 alagrupist edasipääsenud meeskonda neli duellivõitu.

Loosist sõltub selles olukorras palju, sest on vaks vahet, kas kohtuda kaheksandikfinaalis Šveitsi meistri FC Baseli või Saksamaa jalgpalli valitseja Müncheni Bayerniga. Viimati hooajal 2008-2009 Meistrite liigas 16 parema sekka jõudnud Liverpoolil läks hästi, sest vastu saadi Portugali meister FC Porto, kes pole ühestki otsast kotipoiss, aga Ragnar Klavani koduklubi jaoks kindlasti võidetav vastane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles