Eesti parim kardisportlane leidis meelisala õnnega pooleks

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti aasta parimaks kardisõitjaks valitud Siim Leedmaa võiks praegu tegusid teha hoopis jalgpallis. Nõmme Unitedis mänginud Kose gümnaasiumi üheksanda klassi õpilane sattus meelisala juurde aga hoopiski tänu ajalehekuulutusele.

«Siinkohal tuleks tänada «Talendid rajale» sarja. Isa nägi ajalehes uudist, võtsin sealt osa, saavutasin üldkokkuvõttes kolmanda koha. Pärast seda otsustasin tegeleda võistluskardispordiga ning siis ei jäänud enam jalgpalli jaoks aega,» sõnas Leedmaa.

«Mulle väga meeldib ja tulemuste pärast võib ka öelda, et läks vist ka hästi,» muigas ta.

Äsja 16-aastaseks saanud Leedmaal on seljataga karjääri kõige parem hooaeg. Noormees tuli teist korda Eesti meistriks, ühtlasi võitis ta sõite ka Soome, Põhjamaade ja Balti sarjades.  

«Kindlasti on siiani kõige parem hooaeg. Kindlasti olen väga õnnelik teise Eesti meistritiitli üle. Mujalt tuli ka poodiumikoht. Loodetavasti tuleb järgmisel aastal sama hea või veel parem hooaeg,» rääkis ta.

Mis jääb aga noorel võidusõitjal veel kripeldama ning mida ta ootab uuelt hooajalt, vaata Postimehe videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles