Kelly ja Henry Sildaru pääsevad ühekordselt Eestis kinoekraanile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru lööb koos venna Henryga kaasa mainekas suusafilmis.
Kelly Sildaru lööb koos venna Henryga kaasa mainekas suusafilmis. Foto: Ekraanitõmmis filmi treilerist

Tallinna kinos Sõprus on 17. detsembril harukordne võimalus näha suurel ekraanil õde-venda Sildarut suusafilmis «This Is Home». Faction suusabrändi ja kaupluse Surfhouse koostöös kantakse «This Is Home» Eestis suurel ekraanil ette ühekordse suurüritusena, kaasates ka peategelasi ennast. Lisaks Kelly ja Henry Sildaru autogrammisessioonile on võimalus juttu teha ka filmitegijatega.

The Faction Collective on oma 12-aastase tegutsemisstaaži vältel tootnud menukaid freestyle-suusatamise veebifilme ja klippe, lisaks on Factioni suusad maailma parimate sõitjate seas vägagi hinnatud. Filmis «This Is Home» näitavad oma loomulikus keskkonnas peale Sildarude sõite ette suured nimed nagu Antti Ollila, Alex Hall, Tim McChesney, Daniel Hanka, Adam Delorme, Duncan Adams, Candide Thovex, Sam Anthamatten, Johnny Collinson, Eirik Sæterøy, Arnaud Rougier, Mathilde Gremaud ja Giulia Tanno.

«This Is Home» linastub pühapäeval 17. detsembril kinos Sõprus kell 17.00. Film kestab 50 minutit.

Lisainfot leiab Facebookist ja filmi ametlikult kodulehelt. Limiteeritud kogus pileteid on saadaval Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles