Liverpool seisab silmitsi vigastuste ja mängukeeldudega

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dejan Lovren (vasakul) ja Emre Can peavad järgmises mängus ettevaatlikud olema.
Dejan Lovren (vasakul) ja Emre Can peavad järgmises mängus ettevaatlikud olema. Foto: DYLAN MARTINEZ/REUTERS

Liverpooli jalgpallimeeskond võõrustab kolmapäeva õhtul Inglismaa kõrgliigas West Bromwich Albioni. Väljaku kõrvalt peavad kohtumist vaatama kaitsjad Alberto Moreno ja Joel Matip. 

Liverpooli peatreeneri Jürgen Kloppi sõnul on Moreno osalemine välistatud, ka keskkaitsja Matip pole vigastusest paranenud. «Moreno pole kindlasti valmis. Teeme uuringuid ja saadame ta erinevate arstide juurde,» sõnas Klopp mängueelsel pressikonverentsil.

Matip pole koosseisu kuulunud viimases kolmes kohtumises. «Joel pole treeninud. Ta jookseb, kuid mitte midagi enamat. Tema naasmine võtab veidi aega,» lisas Klopp.

Eelseisvas mängus moodustavad ilmselt Liverpooli kaitseliini vasakult poolt vaadates Andrew Robertson, Ragnar Klavan, Dejan Lovren ja Joe Gomez ehk samad mehed, kes mängisid möödunud pühapäeval derbimängus Evertoniga.

Kloppi olukord võib veelgi keerulisemaks muutuda järgmises voorus – juba pühapäeval minnakse vastamisi Bournemouthiga. Homses kohtumises peavad eriti ettevaatlikud olema Lovren ja poolkaitsja Emre Can, sest neid lahutab mängukeelust vaid üks kollane kaart.

Liverpooli sakslasest juhendaja on tõestanud, et julgeb kaitsesse paigutada ka poolkaitsjaid ning juhul kui mõlemad eelmainitud mehed peaksid endale mängukeelu teenima, on Klopp äärmiselt täbaras olukorras. Arvestades asjaolu, et Moreno jääb kindlasti eemale ka pühapäevasest mängust ning Matipi osalemine on samuti kahtlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles