Lakersi skandaalse palluri vennad hakkavad mängima Balti liigas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LiAngelo Ball.
LiAngelo Ball. Foto: LUCY NICHOLSON/REUTERS

Korvpalliliigas NBA debüüthooaega mängiva Lonzo Balli nooremad vennad LaMelo (16) ja LiAngelo (19) sõlmisid esimese profilepingu, kui lõid käed Prienai Vytautasega. 

Lonzo näitab ookeanitaguses liigas säravaid esitusi, kuid peamiselt pälvib tagamängija tähelepanu oma sõnaka isa LaVari tõttu. Kas samasugust tähelepanu saavad ka Lonzo vennad LaMelo ja LiAngelo? Mehed liituvad Prienai esindusmeeskonnaga jaanuaris.

Eelmisel kuul sattus pahandustesse ka keskmine vend LiAngelo. Nimelt jäi ameeriklane kahe meeskonnakaaslasega Hiinas poevargusega vahele ning arreteeriti kohalike ametivõimude poolt.

Vytautas paikneb Leedu kõrgliigas kümne meeskonna konkurentsis seitsmendal kohal. Balti liigas kuuluvad nad A-alagruppi, kus muuhulgas mängivad ka Eesti meeskonnad Pärnu ja Rapla. Nelja võidu ja ühe kaotusega asub Vytautas neljandal positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles