Flora meistriks viinud Arno Pijpers lahkub Eestist

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora peatreener Arno Pijpers.
FC Flora peatreener Arno Pijpers. Foto: Sander Ilvest / Postimees

FC Flora Eesti jalgpallimeistriks viinud ja äsjasel hooajalõpu galal aasta treeneriks kroonitud Arno Pijpers andis teada, et ei jätka klubi peatreenerina.

«Lühidalt: lõpetan Flora juhendamise. Ka mul on sellest väga kahju ja olen väga kurb, aga vahel pead tegutsema mõistuse, mitte südame häält kuulates,» lausus Pijpers Flora Facebooki lehele antud intervjuus.

«Leian, et kui ma ei saa teha oma tööd sajaprotsendiliselt ehk pean tegema liiga palju kompromisse töö- ja eraelu vahel, siis pole see aus. See pole minu stiil. Ma nõuan kõigilt sajaprotsendilist pühendumist ja kui ma ise seda teha ei saa, on targem taanduda,» andis Pijpers mõista, et tema lahkumine on seotud isikliku eluga. «Sellel pole vähimatki pistmist jalgpalliga,» selgitas Pijpers.

Hollandlase ema on vanadekodus ning nagu ta intervjuus selgitas, siis vanadekodu kolib peagi, mis nõuab temaltki Hollandis viibimist. «See on ema jaoks suur muutus, aga pean langetama perekondliku otsuse. See läheb vastuollu mu ambitsiooniga siin jätkata, aga see otsus tuli langetada,» nentis Pijpers. Küll aga ei välista ta jalgpallis jätkamist ega isegi Florasse naasmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles