Favoriidid olid klubide MMil hädas, Real jäi kaotusseisu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) reacts after a collision with a shot as he is marked by al-Jazira's Emirati goalkeeper Khaled al-Senani  (R) during the FIFA Club World Cup semi-final match in the Emirati capital Abu Dhabi on December 13, 2017. / AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (L) reacts after a collision with a shot as he is marked by al-Jazira's Emirati goalkeeper Khaled al-Senani (R) during the FIFA Club World Cup semi-final match in the Emirati capital Abu Dhabi on December 13, 2017. / AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE Foto: GIUSEPPE CACACE/AFP

Tänavuse maailma parima jalgpalliklubi selgitavad Euroopa Meistrite liiga võitjana MM-pileti teeninud Madridi Real ning Copa Libertadoresi tšempion, brasiillaste Gremia. Poolfinaalides oli mõlemal favoriidil aga kõvasti pusimist.

Araabia Ühendemiraatides toimuval turniiril kohtus Real nelja parema seas kohaliku klubi Abu Dhabi Al Jazeeraga ning jäi 41. mänguminutil 0:1 kaotusseisu. Teisel poolajal pöörati see aga võiduks – esmalt oli täpne Cristiano Ronaldo ning kümme minutit enne lõpuvilet vormistas 2:1 seisu Gareth Bale.

Ronaldo jaoks tähendas löödud värav järjekordse rekordi purustamist – tegu oli juba tema kuuenda väravaga klubide MMil. Varasemalt jagas ta esikohta Luis Suarezi ja Lionel Messiga.

Teises poolfinaalis püsis mänguseis väravateta 95 minutit, enne kui Everton (mängija, mitte Liverpooli klubi) lisaajal Gremio mehhiklaste Pachuca vastu võidule viis.

MM-finaal on kavas laupäeval Eesti aja järgi 19.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles