Tenniselegend otsustas väljakutele naasta

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lleyton Hewitt ja Sam Groth
Lleyton Hewitt ja Sam Groth Foto: Imago/Xinhua/Scanpix

Maailma tennise endine esinumber, karjääri jooksul kaks suure slämmi turniiri võitnud Lleyton Hewitt võtab korraks reketi taas varnast ning naaseb kodustel Austraalia lahtistel võistlustulle vahendab kohalik meedia.

Hewitt jättis profitennisega hüvasti möödunud aastal koduse suure slämmi turniiriga, kuid tuleb nüüd korraks taas väljakule. Austraallane teeb nii kummarduse rahvuskaaslasele Sam Grothile, kes teatas alles 30-aastasena karjääri lõpetamisest.

Karjääri jooksul paarismängus kaks ATP-turniiri võitnud Grothki jätab tennisega hüvasti just kodusel turniiril ning tema partneriks nõustus hakkama Hewitt, kellega koos esindati aastaid Austraaliat Davis Cupil. Nüüd on Hewitt kodumaa koondise treener.

«See saab olema lõbus – Austraalia lahtised sellised ongi,» kommenteeris Hewitt aastase pausi järel taas võistlemist. «Ma kavatsen seda nautida. Me oleme palju palle tagunud, teeme seda suisa igapäevaselt ja me ei lähe lihtsalt turniiritabelit täitma. Me tahame asja korralikult ette võtta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles