Klavan frustreerivast 0:0 viigist: meile on see suur kompliment

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan võitlemas West Bromwich Albioni mängija Jake Livermore'iga
Ragnar Klavan võitlemas West Bromwich Albioni mängija Jake Livermore'iga Foto: ANDREW YATES/REUTERS/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsjast kapten Ragnar Klavan jooksis eile üheksandat korda sel hooajal Inglismaa kõrgliigas Liverpooli meeskonna eest väljakule. Mängus West Bromwich Albioniga tuli leppida 0:0 viigiga ja Liverpool langes liigatabelis viiendaks.

«Tunne on, et lasime jälle punktid käest nagu eelmiseski mängus (1:1 viik Evertoniga – toim), aga selline jalgpall on ja tuleb edasi minna. Järgmine mäng on juba pühapäeval ja see on meile hea,» rääkis Klavan klubi kodulehele. «Tulemuse põhjus võib olla, et vastane mängus hästi või neil oli veidi õnne. Nagu ma ütlesin – selline jalgpall ongi. On paremaid päevi ja vahel mitte nii häid päevi.»

Külaliste mänguplaan oli lihtne: kui kontrarünnakul õnnestub Liverpooli salvata, on hästi, aga tähtsaim on iga hinna eest oma värav puutumatuna hoida.

«Meie jaoks on see suur kompliment, kui nad tulevad siia viigi järele ja muud ei soovigi,» sõnas ise esituse eest kiidusõnu teeninud eestlane kohtumisest, kus West Brom üritas igal võimalusel Liverpooli mängulusti rikkuda. «See näitab, et mängime hästi, oleme õigel teel ja alati ohtlikud. Aga nagu alati, peab ka siis edukalt esinema, kui ei ole need kõige paremad päevad.»

Kaks järjestikkust viiki pole tulnud kasuks Liverpooli plaanidele ka tuleval hooajal mängida Meistrite liigas. Pühapäeval loodetakse võitudelainele ja esinelikusse naasta võõrsil Bournemouthi vastu.

«Viimases kahes mängus oleme kaotanud neli punkti ja sellest on kahju. Aga tuleb edasi minna – me mängime hästi, loome võimalusi ja küll väravat tulevad,» rääkis Klavan. «Nagu ma ütlesin on järgmine mäng kohe ees ootamas ja peame sellele keskenduma. Võtame sellest mängust kaasa head õppetunnid, üritame arendada asju, mis ei olnud nõnda head, ja läheme edasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles