Talihärmil jäi IBU-karikasarjas punktiarve avamata

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johan Talihärm.
Johan Talihärm. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Austrias Obertilliachis tehti täna algust hooaja kolmanda IBU-karikasarja etapiga. Avaalal meeste 20 kilomeetri individuaaldistantsil võidutses norralane Sjaastad Christiansen, kes ei eksinud neljas tiirus kordagi.

Teine oli sakslane, alates 2014. aastast Belgiat esindav Michael Röesch, kes teenis ühe trahviminuti ja kaotas 22-aastasele norralasele minuti ja seitse sekundit. Poodiumile mahtus ka ukrainlane Vladimir Semjakov. 

Ainsa eestlasena võistlustules olnud Johan Talihärm sai 114 lõpetaja seas 59. koha. Eestlane läbis kaks esimest tiiru puhaste paberitega, kuid eksis kolmandal ja neljandal laskmisel kokku kolmel korral. Kaotust võitjale kogunes 6.28,2. Tulemused leiab siit.

23-aastase Johani vanem õde Johanna Talihärm (24) tuleb täna starti MK-etapil Prantsusmaal Le Grand Bornard’s, kus on kavas sprindidistants. Võistlus algab kell 15.15.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles