Igavene suvi on kohal: Tallinnas sai valmis uhke rannahall

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Terase rannahall.
Terase rannahall. Foto: Rasmus Kooskora

Eesti rannavõrkpallurite kauaaegne unistus on teoks saanud ja Tallinnas sai detsembris valmis uhke rannaspordi sisehall Teras Beach, kus jaanuaris algab rannavõrkpalli, rannatennise ja foot volley hooaeg. Detsembris saavad kõik minna väljakutega tutvuma ja väljakuid proovima.  

Tegu on maailmatasemel sisehalliga, kus on 26 kraadi sooja, valge liiv, avar lounge ja saunad. Võimalik on mängida rannavõrkpalli, rannatennist ja foot volley´t. Rannavõrkpalli jaoks on Teras Beachil kolm liivaväljakut kõrgekvaliteedilise liivaga ning võimalik on treenida koos Eesti parimate rannavõrkpalluritega. Pärast trenni saab nautida saunamõnusid ja sõpradega aega veeta loungealal.

Lisaks rannavõrkpallile saab mängida rannatennist, mis on lihtne ja kaasahaarav spordiala ning ei eelda varasemat mängukogemust. Rannatennist saab mängida kuni kolmel väljakul. Korraldatakse treeninguid professionaalsete treenerite käe all ja osaleda saab ka erinevatel võistlustel. Proovi Sinagi tulevast olümpiaala! 

Teras Beach on ideaalne koht ka meeldejäävate ürituste korraldamiseks, olgu selleks sünnipäev, seminar või jõulupidu. Kes ei tahaks keset külma ja pimedat talve olla soojal rannaliival, varbad liivas!

Teras Beachil on võimalik korraldada rohkem kui 800 osalejaga üritusi. Olemas on oma heli- ja audiosüsteem koos dekoratsioonide ja rannamööbliga. Lisaks kaks baari ja kaks sauna, kust avaneb vaade kogu hallile. Teras Beach pakub lisaks ka toitlustust ja meelelahutusega seotud erinevaid teenuseid läbi oma koostööpartnerite.

Rohkem infot: https://terasbeach.ee/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles