Massa: tee Williamsisse käib läbi rahakoti, ka Kubica puhul

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa (vasakul) ja Robert Kubica 2008. aastal.
Felipe Massa (vasakul) ja Robert Kubica 2008. aastal. Foto: Photo4/lapresse

Felipe Massa, keda võib nüüdseks nimetada juba endiseks vormel 1 sõitjaks, lausus, et teab, mispärast Williamsi võistkond uueks hooajaks teise põhisõitja nimetamisega viivitab – küsimus on rahas.

Williamsilt oodati pikalt Robert Kubica palkamist, kuid hiljuti selgus, et Lance Strolli kõrval võib teiseks sõitjaks saada hoopis venelane Sergei Sirotkin. «Tee tiimi käib läbi rahakoti. See puudutab ka Kubicat, nii et toimunu ei üllata mind,» sõnas Massa väljaandele Autosport. «Aga ma ei tea, mis juhtuma hakkab, ma pole enam võistkonna tegemistega kursis. Minu mõtted on mujal, vormel 1 sari on minevik,» lausus brasiillane. Williams on teatanud, et ei langeta otsust varem kui uuel aastal.

Massat on seostatud elektrivormelite sarjaga, kuid kõik läbirääkimised tuleviku osas on tema sõnul alles algfaasis. 36-aastane brasiillane startis vormel 1 sarjas 269 etapil ja võitis neist 11. MM-tiitlile jõudis ta kõige lähemale 2008. aastal, kaotades selle viimase etapi lõpumeetritel Lewis Hamiltonile. «Mul ei ole põhjust mitte millegi pärast põdeda. Saavutasin õigupoolest märksa enam kui oskasin ette kujutada. Kõik mu unistused täitusid,» võttis Massa vormel 1 sarjas tehtud teod kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles