Oja ja Remmelg jõudsid esikümnesse

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regina Oja
Regina Oja Foto: Hendrik Osula

Laskesuusatamise IBU karikasarjas peetud paarissprindis said Regina Oja ja Martin Remmelg 10. koha.

Esimese vahetuse sõitnud Oja tegi kena vahetuse ning andis teatepulga üle Remmelgule kõrgelt 9. kohalt, kaotust liider Prantsusmaale vaid 36,4 sekundit.

Teise vahetuse järel kerkis liidriks Venemaa, Remmelgal õnnestus aga kergitada positsiooni veel ühe koha võrra andes vahetuse tagasi Ojale 8. kohal, kaotust liidrile +53,6.

Kolmanda vahetuse lõpuks hoidis liidripositsiooni endiselt Venemaa võistkond, Oja suutis kohta hoida ning Remmelg sai viimasele vahetusele vastu minna 8. positsioonilt kaotusega 1.13,4 liidrile.

Viimases vahetuses oli Remmelg aga sunnitud minema kahele trahviringile, mis kukutas võistkonna finišis 10. kohale. Kokku võtsid Oja ja Remmelg kahepeale kasutusele 12 varupadrunit (2+12). Võidu võttis Venemaa ajaga 39.07,2, Eesti kaotus võitjale +2.23,6.

Kokku oli täna rajal 29 võistkonda.

Päeva teises pooles sõidetakse IBU karikasarjas segateatevõistlus. Eestit esindavad Grete Gaim, Susan Külm, Johan Talihärm ja Tarvi Sikk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles