Video: vesi ujutas üle osa Vasalemma krossirajast

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu maismaasõidukitega rajal liikuda ei kannatagi.
Praegu maismaasõidukitega rajal liikuda ei kannatagi. Foto: Andres Tuzberg

Vasalemmas võib sel kuul näha tavapäratut vaatepilti, kuna sealse krossiraja madalam osa on kõrge veetaseme tõttu üle ujutatud. Raja keskosa on vee all, peites klassikalise stardisirge asukoha, vahendab Rally.ee

Kui suveperioodil käivad huvilised karjääri veekogudel süsta, kajaki või kummipaadiga aerutamas, siis praegu maismaasõidukitega samas liikuda ei kannatagi. 

Autospordivõistlusi kõrge veetase Vasalemma karjääris üldiselt seganud ei ole. Kõrge veetaseme tõttu on võistlusautod pidanud liikuma läbi sügava vee viimati 2002. aasta Tallinna ralli ajal, kui üks kiiruskatsetest oli kavas just krossirajal. 

Järgmised ametlikud autospordivõistlused toimuvad Vasalemmas 2018. aastal. Esmalt peaks seal toimuma 10. märtsile kavandatud rahvasprint. Suvel, 11. augustil korraldatakse legendaarsel krossirajal ka Eesti rallikrossi meistrivõistluste etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles