Armands Škele mängijakarjäär on ilmselt lõppenud

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armands Škele jääb tänu edukatele Kalevi-aastatele Eesti korvpallisõprade mällu ilmselt lätlastest pikemakski ajaks.
Armands Škele jääb tänu edukatele Kalevi-aastatele Eesti korvpallisõprade mällu ilmselt lätlastest pikemakski ajaks. Foto: LAURA OKS/PM/SCANPIX BALTICS

Kalevi ühe viimaste aegade meeldejäävama leegionäri, lätlase Armands Škele mängud tippkorvpallis on suure tõenäosusega mängitud. Viimati nähti tagamängijat palliväljakutel mullu, kui ta Riia VEF-i ridades 21 Ühisliiga kohtumises keskmiselt 8 punkti matšis kogus. Tänavu pole lätlasest aga midagi kuulda olnud.

Möödunud kevadel, pärast VEF-iga Läti meistrivõistluste võitmist uuriti Škelelt tulevikuplaanide kohta. Siis ütles ta, et tahaks tõsiselt korvpalliga tegeleda veel vähemalt kaks aastat. Reaalsus on karjääri jooksul paljude erinevate tervisehädadega kokku puutunud mängija jaoks kujunemas aga teistsuguseks.

«Täpset vastust teab ilmselt ainult Armands ise, aga ma kaldun arvama, et tema karjäär on lõppenud,» sõnas Postimehele Janis Gailitis, kellel täitus eile täpselt kaks aastat VEFi peatreenerina. Ametlikult pole 34-aastane Škele oma mängijakarjääri lõpust teatanud, küll aga näib vähetõenäoline, et ta hooaja keskel mõne nõrgema klubiga paari tuhande euro suuruse kuupalga eest oleks nõus liituma. Suuremat summat talle aga keegi ilmselt enam ei paku. Škelet ennast Postimehel tabada ei õnnestunud.

Üks, mis kindel: kolm hooaega Kalevit esindanud Škele elu korviks jääb 2012. aasta kevadel Eesti meistrivõistluste poolfinaalis Rakvere Tarva vastu pakutud moment, kui ta keskjoone juures auti suunduvale pallile järele hüppas ja selle tagantkätt korvi saatis.

Armands Škele.
Armands Škele. Foto: MARGUS ANSU/PM/SCANPIX BALTICS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles