Eesti jetisportlasi tabasid tehnilised probleemid, Nilbe sõitis kolmanda aja

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätriin Nilbe.
Kätriin Nilbe. Foto: Eesti Veemoto Liit

Araabia Ühendemiraatides Sharjahis algas jetispordi MMi viimane etapp, kus selguvad ka tänavused maailmameistrid.

Sõideti vabatreeningud ja ajasõidud. Ajasõidus läks eestlastest kõige paremini SKI Ladies GP1 klassis startival Kätriin Nilbel. Hoolimata tehnilistele viperustele esimeses kvalifikatsioonis jõudis Nilbe aja kirja saada.

Teises kvalifikatsioonis näitas eestlanna juba väga head minekut, saavutades kolmanda tulemuse rootslanna Emma-Nellie Orthendali ja prantslanna Estelle Poret järel. MM-sarjas hoiab Nilbe kuuendat kohta, kuid kolmandast positsioonist lahutab teda 13 punkti.

Klassi SKI GP1 ajasõidus tuli Markus Lutsokert kaheksandale kohale. Marten Männi, kes oli esimeses kvalifikatsioonis kolmas, jõudis teise kvalifikatsiooni tehniliste probleemide tõttu alles viimastel minutitel ja sai kirja kümnenda aja. MMi üldtabelis hoiab Männi hetkel viiendat ja Lutsokert seitsmendat kohta.

Runabout GP1 klassis osalev Anton Pankratov oli vabatreeningul kaheksas, kuid tehniliste probleemide tõttu eestlane kvalifikatsiooni ei jõudnud ning stardib esimesse sõitu viimaselt kohalt. Pankratov paikneb MM-sarjas 11. kohal.

Sõidud algavad teisipäeval Eesti aja järgi kell 8.00 hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles