Flora kapten sõlmis lepingu Norra kõrgliigaklubiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brent Lepistu (rohelises).
Brent Lepistu (rohelises). Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eelmisel kuul FC Floraga Eesti meistriks kroonitud Brent Lepistu astus karjääris järgmise sammu, siirdudes Norra kõrgliigasse.

Nimelt lõi tänavu Flora kaptenipaela kandnud poolkaitsja eduka testperioodi järel käed Nikita Baranovi koduklubi Kristiansundiga, kes kogus oma debüüthooajal Eliteserienis 16 meeskonna konkurentsis 40 punkti ja sellega täpselt Enar Jäägeri tööandja Oslo Valerenga ees seitsmendal kohal lõpetas.

Uue klubiga sõlmis Lepistu 2,5-aastase lepingu. Püsivalt läheb Lepistu Norrasse jaanuari alguses pärast Eesti koondise mängu Rootsiga, vahendab Soccernet.ee.

"Brent jättis meile väga positiivse mulje, kui ta käis hooaja lõppedes testimisel," kommenteeris Kristiansundi spordidirektor Kenneth A. Leren Lepistu loovust, sööduoskust ja liidriomadusi. "Teda soovisid mitmed klubid ja oleme väga rahul, et ta valis Kristansund Ballklubbi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles