Uskumatu, aga tõsi: Mayweather on sõlmimas UFC-ga pea miljardidollarist lepingut!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather alistas augustis peetud poksimatšis tuntuima UFC-võitleja Conor McGregori ja teatas karjääri lõpetamisest.
Floyd Mayweather alistas augustis peetud poksimatšis tuntuima UFC-võitleja Conor McGregori ja teatas karjääri lõpetamisest. Foto: Mark J. Rebilas/USA Today Sports/Scanpix

Maailma rikkaim poksija, 40-aastane Floyd Mayweather juunior teatas eelmisel nädalal, et kaalub sportliku vabavõitluse (MMA) profiliigaga UFC liitumist. Nüüd näib, et diil on tõepoolest ka tõeks saamas.

UFC bossi Dana White'i lähedane sõber, raadiomees Joe Rogan teatas oma saates, et Mayweatheriga peetakse juba läbirääkimisi. 

Augustis poksikarjääri saldoga 50-0 lõpetanud Mayweather kinnitas, et talle on pakutud UFC-ga liitumise eest pea miljard dollarit, täpsemalt 745 miljonit. Ja seda vaid mõne matši eest.

«Üks asi, mida ma saan teile kinnitada, on see: Dana ütles mulle, et Floyd on kokkuleppele jõudmisest väga huvitatud,» sõnas Rogan. «Kirjutasin Danale sõnumi: kas Floyd tõesti liitub UFC-ga? Dana vastas: jah, ta on kuradi hull (f*****g crazy)!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles