Viiekordne Norra meister võõrustab Eesti pronksimeeskonda

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2017. aasta suvel kohtusid kontrollmängus Oslo Valerenga ja Manchester United.
2017. aasta suvel kohtusid kontrollmängus Oslo Valerenga ja Manchester United. Foto: Marius Simensen/imago/Digitalsport

Lõppenud hooajal jalgpalli Eesti meistrivõistlustel kolmandal kohal platseerunud Nõmme Kalju kohtub hooajaeelses sõprusmängus Enar Jäägeri leivaisa Oslo Valerengaga.

Valerenga näol on tegemist viiekordse (1065, 1981, 1983, 1984, 2005) Norra meistermeeskonnaga ja neljakordse (1980, 1997, 2002, 2008) karikavõitjaga.

«Oleme tänulikud oma klubi toetajatele, kelle abiga see lend Oslosse teoks saab. Uute ja huvitavate vastastega sõprusmängude kaudu suhete loomine on üheks Nõmme Kalju uueks strateegiliseks eesmärgiks. Kohtudes mõned nädalad tagasi Oslos Valerenga esindajaga saime aru, et nende klubi on teinud läbi suure muudatuse nii personalis kui strateegilises juhtimises ning meie tuleviku visioonid on üsna sarnased,» sõnas Nõmme Kalju president Kuno Tehva klubi koduleheküljele.

Ta lisas: «Täname Valerenga jalgpalliklubi selle võimaluse eest ja usume, et märtsis aset leidev sõpruskohtumine saab olema hea nii sportlikus tähenduses kui ka suhete tasapinnal.»

Eesti jalgpalluritest on Valerengas mänginud lisaks Jäägerile ka Raio Piiroja (2003) ja Ragnar Klavan (2004-2005). Lisaks on Valerenga UEFA Cupi (aastast 2009 Euroopa Liiga) esimese kvalifikatsiooniringi raames kohtunud Tallinna FC Floraga.

Valerenga – Nõmme Kalju sõprusmäng leiab aset 25. märtsil Oslos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles